KONWEKCJA, MIKROFALE, PODCZERWIEŃ… CO JEST LEPSZE?
6 lipca 2019
Piszą o nas w WiOM
16 lipca 2019
Polska jest krajem obfitującym w bogactwa natury. Jednym z nich jest nasze polskie jabłko. Dotychczasowe metody i technologie przetwarzania obejmowały głównie produkcję przetworów takich jak soki i dżemy, oraz produkcję tradycyjnego suszu z pokrojonych owoców.
Jako firma posiadająca bogate i wieloletnie doświadczenie w produkcji suszarni oraz doradztwie w zakresie technologii suszenia, wraz z Instytutem Ogrodnictwa w Skierniewicach, opracowaliśmy kompleksową technologię produkcji zdrowej, nisko przetworzonej, a co najważniejsze - innowacyjnej przekąski na bazie jabłka oraz nasion sezamu i maku, która stanowi idealną alternatywę dla tradycyjnych przekąsek.
MUSSUSZKI - bo tak nazwaliśmy nasz produkt, to idealne rozwiązanie dla firm szukających innowacji z kategorii superfoods. Skontaktuj się z nami, żeby dowiedzieć się jak suszyć jabłka!